Bevállaljam a patent E36 kabirót?

2015.07.02. 11:23

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Tisztelt Nepperűző!

Jelenleg van autóm és nem is terveztem másikat venni. De lehetőségem akadt egy 94-es BMW E36 6 hengeres cabrio megvásárlására. Első tulajdonostól, karcmentes állapotban, sérülésmentesen, gondosan vezetett szervizszámlákkal. Ennek tudatában nyugodt is lennék az autóval kapcsolatban. Azonban tanácsát szeretném kérni, hogy első számú autónak ez mennyire teljes értékű (kemény tető is van hozzá) és hogy mennyire éri meg a 30%-kal drágább vételárat, mint a használtautó hirdetésekben szereplő hasonló társai? Hozzáteszem egyedülálló vagyok és gyereket sem tervezem még jódarabig.


Várom válaszát!
Köszönettel: Balázs

Kedves Balázs!

Ha annyira patent, akkor megéri a felárat, a hirdetésekben rengeteg a hulla, különösen a kínálat alján. A kabiró is használható télen vászon tetővel, de az időjárás nem tesz neki jót hosszú távon, a kemény tetővel viszont a vászon tetőt megvédjük az időjárástól. Simán vállalható első számú autónak, olyan, mint egy kupé.

Üdvözlettel,

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.