Imádom a Twingót, de mennie kell

2016.04.08. 12:28

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző

Jelenleg egy 2001-es évjáratú Twingót vezetek és imádom, azonban a ki és beszállás számomra gyötrelem, illetve hátfájós vagyok, így kissé kényelmetlen is. Tényleg imádom ezt az autót, de lassan családalapításon gondolkozunk és megnehezítené a gyermekülés ki és beszerelését. Egyszóval szeretnék egy kényelmes autót magamnak 1,5 millióért. Napi 50 km-t utazom (én a benzineseket preferálom). Az általam nézett típusok a következök lennének:

- PT Cruiser (2.0)

- Renault Megan (1,6 ferdehátú, nem a szedán, hanem az a kis rohangálós :))

- Chevrolet Epica.

Nekem nagyon tetszik a Vel Satis is (az egyik titkos favoritom).

Mint ebböl kiderül, szeretem az extrém formákat (ez egyfajta pecsípödés nálam).

Ön mit javasolna? Nagyon rossz irányban nézelödöm?

Válaszát elöre is köszönöm.

Arnold

Kedves Arnold!


A PT Cruiser-t ajánlom, kicsit lusta, de egyébként jó. A küszöb végeken és a hátsó sárvédő íveken kezd először rozsdásodni. A kacsa seggű Megane-nak nem vagyok nagy barátja, elég csúnyán tud öregedni a belseje, és műszakilag sem a legmegbízhatóbb.


Vel Satist csak akkor vegyen, ha szereti a mély torkos orális szexet a fogadói oldalon. Az egy négy keréken guruló probléma, egy igazi örök darab. Egyszer kell megvenni, és onnantól örökké az öné lesz, mert soha senki nem veszi meg. A mobilén ezer euró körül válogatni lehet közülük. Ön szerint miért? sürgősen keressen másik favoritot. A Chevrolet Epicával nincs gond, kicsit puritán a belseje, de műszakilag megbízható.


Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.