Magasépítésűt könnyű beszálláshoz

2016.04.14. 11:33

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Édesapám csípőprotézise miatt cserélné Astra F kombiját. Zsigulihoz szokott, az autóval kapcsolatban olyan nagy igényei nincsenek, mindössze a beszálláshoz keresnék neki olyat, ahol nem kell mélyre ülnie.

Nézegettem terepjárós témában használtakat, de ha a rá költhető keretet (kb. 3 millió Ft) figyelembe veszem, és a használtakra tartalékként eltett pár 100 ezer Ft-t inkább a vételárba tesszük, akkor ezért a pénzért már pl. új Dacia Duster is kapható. Van-e valami Jollyjokere esetleg?

Válaszát köszönöm előre is!

Üdvözlettel,

László

Kedves László!

A Dacia Dusterrel nincs semmi baj, ár érték arányban szerintem a legjobb vétel a kategóriában. Többször bizonyította, hogy igazi terepjáróként is megállja a helyét a nagyobb, drágább SUV-ok között, én is vezettem, engem is meggyőzött, és a népítéletekben is jókat írnak róla.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.