A gatyám is rámegy a Camry-re?

2016.04.27. 10:52

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Becsületesnepper!

Nyolcéve vagyok gondtalan tulajdonosa egy '94-es Swiftnek. Szeretnék továbblépni, és azon kevesek közé tartozom, akinek a Toyota Camry tetszik. Tudom, hogy a másik véglet a Swift után. Azt is tudom, hogy nagyon megbízható, többet fogyaszt, és drágább hozzá az alkatrész. Mégis mennyire nyúlhatok mellé, ha megveszek egy '97 körülit 6-700 ezerért?

Figyelembe véve, hogy Amerikából olcsóbban lehet ehhez alkatrészt találni, mennyire mehet rá a gatyám, míg rendbeszedem, és használom pár évig? Vagy maradjak reális, és vegyek egy Avensist?

Válaszát köszönöm: Joe

Kedves Joe!

A Camry legendásan megbízható autó, persze ha az előző tulaj nem gondozta, mellé is lehet nyúlni, de ha megkapta az alapvető törődést, akkor egy 600-700 ezer forintos autó is még nagyon sokáig jó lehet. Az Avensis mellett az alkatrészbeszerzés egyszerűsége szól, de szerintem egy Camry-hez is meg lehet itthon venni a kopó dolgokat, másra úgyse nagyon lesz szüksége.

Üdv:

-Becsületesnepper-