Kis háromajtóst pályázásra

2016.05.02. 15:06

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző!

Első autómat venném, mindenképpen 3 ajtósat szeretnék, a keret 800.000. Általában városban rohangálna, de alkalomadtán (3-4 havonta, tényleg ritkásan) kinézne autópályára is, szóval igény, hogy azt is bírja. Viszonylag alacsony vagyok, szóval a szűkösség nem probléma.

Ennyiért már szabad gülüszemű Micrát venni? Amiket eddig emellett fontolgattam a következők: Twingo, Ford Ka, talán Fiesta vagy Punto.

Esetleg tudna valami mást ajánlani?

Előre is köszönöm segítséget,
Réka

Kedves Réka!

Lehet gülüszemű Micrát venni, ott a vezérműlánc cseréjére lehet számítani, hiába van az örök élet miatt lánc az autóban. Az elődje jobb volt. A Punto sem rossz választás, apróbb hibák előfordulhatnak, de alapvetően egy megbízható autónak számít.

A felsorolt autók közül én leginkább a Fiestát venném, abból is leginkább az 1.4-es motorral szerelt változatot, de ha talál 1.6-ost, az a legjobb.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.