Sportos kockát kezdőnek

2017.02.19. 11:25

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Friss jogsis (Opel Astra Classic 1.4-en oktattak), friss állással rendelkező személy vagyok, aki jelenleg első autóját keresi. Lehetőleg a japán márkák érdekelnek, mégpedig azon modellek, amik benzinesek, kicsit kockák, de azért sportosak, viszont nem olyan "gömbölydedek" mint a mai autók.

Mivel egy Toyota Corolla GT-S AE86, vagy egy Mitsubishi Starion nem éppen egy jó választás kezdő autónak (hiába is álmodozom róluk), ezért egy Mitsubishi Galant 8-on gondolkodom ('96-'99-es évjárat).

A költségvetés maximum 600 000 Forint volna, és a járművet legkésőbb Decemberben venném meg. Napi 30 kilométert menne oda-vissza, valamint havonta egyszer 200 kilométer autópályán szintén oda-vissza. A munkám (készenléti rendszergazda) miatt pedig néha "meg lenne hajtva" a sietség okán.

Előre is köszönöm válaszát.

András

Kedves András!


Ez a fajta Galant nagyon jó autó volt, kár, hogy sose volt belőle sok a vámok miatt, pedig igény lett volna rá. A hátsó ívek rozsdásodásával szokott kezdődni a baj, erre érdemes fokozottabban odafigyelni, de a küszöböket doblemezeket is érdemes megnézni. Ennél a szériánál hallani még váltó hibáról is, ahogy Stump Bandi kollégánknak is foglalkozni a kellett a sajátjáéval. Érdemes vásárlás előtt átnézni a galériát és elolvasni a cikkét.

IMG 4281

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.