Benzines SUV-t összkerékkel

2017.03.15. 10:13

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző!

A jelenlegi autóm egy '11-es Audi A4 kombi 2.0 dízel, amely megfelelt a napi 80-90 km-es használathoz országúton. Azonban a közelmúltban az autóhasználatom gyökeresen megváltozott.

Túlnyomóan városi használat, 10-15 km naponta, ami indokolja a benzinesre váltást. De van itt még valami: a hobbijaim erősen kötődnek a természethez (vadászat-horgászat), így hát jöjjön egy SUV könnyű terepre összkerekes koncepcióban egy kb 2 literes benzin motorral.

Nos tehát Nissan Qashqai vagy Honda CR-V esetleg Suzuki Grand Vitara a versenyzők 2 és 3 millió között.

Szervizköltség, fenntartás, fogyasztás, buktatók tekintetében kérném a véleményét.

üdv

G

Kedves Kérdező!

A CR-V városi harcra való nem terepre, már sárban, emelkedőn sem biztos, hogy jól fog szerepelni. A Qashqai-t nem ismerem ilyen szempontból, a Suzuki már jobb lehet, de én vennék egy RAV 4-est, azzal nem fog elakadni, annak rendes összkerék hajtása van, normális futóműve, városban sem kellemetlen, és nem is fog elromlani.

2-honda-21

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.