Első autót a lehető legolcsóbban

2017.03.30. 10:41

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző,

Hamarosan megszerzem jogosítványomat, a következő lépés pedig értelemszerűen az autóvásárlás lenne. Ehhez kérnék őszinte tanácsot. Az anyagi keretem sajnos véges, tokkal-vonóval maximum 300 ezer forint. Az elsődleges szempont a kis fogyasztás. Lehet ennyiért olyan autót kapni, ami nem kohószökevény?

Köszönettel,

Zoltán

Kedves Zoltán!

Vegyen egy Swiftet, azzal nem lesz gondja. Ha zsigeri ellenkezést vált ki önből a Suzuki, ahogy sokakból, bár én ezt kevésbé értem meg, akkor a 90-es évek elejéről származó Corollák hihetetlenül tartósak, de ha találna egy Starletet, az is kiváló lehet. Ha a japán vonalon maradunk, akkor egy Mitsubishi Colt vagy Lancer is jó választás.

PA086102

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.