2017.08.01. 11:46

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepper!


Kettő-az-egyben kérdés mehet? Modern belterű, klímás, benzines kisautót szeretnék főleg nagyvárosi használatra és kisebb-nagyobb kiruccanásokra. Van, hogy napokig nem ülök autóba, és egy évben kevesebb, mint 10 000 km-t vezetek, éppen emiatt a kis futás miatt szeretnék megbízhatót, mert a kevés használat mellett extra bosszantó, ha állandóan szerelőhöz kell rohangálni (ex-alfásként mondom). Teljesítmény nem számít. Tényleg nem. Fenntartási költség viszont nagyon is.


1. Jól gondolom, hogy 7-800 ezer forint alatt nem érdemes nézelődni?

2. VW Polo, Suzuki Swift (az újabb), Fiat Panda, Hyundai Getz közül mi lenne Ön szerint a helyes sorrend? Yarist nem szeretem. :)


Köszönöm.

Üdv,

István

Kedves István!

700-800 alatt is ki lehet fogni épkézláb darabokat, de ennél az összegnél már jóval nagyobb a választék normális kocsikból, ennyiért már lehet venni rendes autót. Én a Swiftet venném elsősorban, mert óriási a választék belőle, és tényleg nem romlik el. A váltójukra érdemes odafigyelni, mert van egy típushibájuk. A további sorrend nálam Getz, Polo, Panda.

DSC03826

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.