2017.09.30. 09:37

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztel Nepperűző,

Család bővülése miatt egy nagyobb autóra van szükségünk amiben 3 gyerkőc (és ülésük) és 2 felnőtt is elfér. Mivel munkahelyem 3,3 km-re van tőlünk, ezért csak benzin/lpg üzemű autóban gondolkodok. Lakásunk nehezen megközelíthető, így magas építésű autó szükséges.

Az autóra szánt összeg 1,5 millió ft. + szerviz

Elképzelések:

- Mitsubishi Outlander 2,4 (2004-es első verziós)

- Subaru Forester

- Honda CRV

- Kia Sportage

Kb. ez lenne a prioritás is a fejemben. Esetleg lenne más javaslata?

Köszönettel,

Gyuri

Kedves Gyuri!

Az első generációs Outlander kifejezetten kicsi belül, csomagtartója is alig van, amúgy műszakilag jó. A Forester szintén kicsi belül. A Honda CR-V-nek a leggyengébb a 4X4 hajtása ezek közül. A Kia is jó, de nekem még eszembe jutott a Toyota Rav4, Nissan X-Trail és a Suzuki SX4 is. Tartok tőle, hogy ezekbe nem fog beleférni hátra három gyerekülés, de ez csak úgy derül ki, ha elmennek kipróbálni.

mitsu

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.