2018.02.07. 12:33

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Kislányomnak szeretnénk autót vásárolni. Peugeot 307, Fiat Grande Punto és Toyota Yaris közül szeretnénk választani. Melyiket ajánlja? Ha van más alternatíva, amit ajánl szívesen veszem.

Igazi megbízható csajos autót szeretnénk.

Köszönettel: Ildikó

Kedves Ildikó!

A Yaris-t tenném az első helyre, utána kihagynék pár helyet, és később jönne a Grande Punto illetve a 307-es. A Yaris is egy szinte soha el nem romló autó, vezérműlánccal, amit nem kell cserélni. Egy Yaris szervizelése kimerül a kopó alkatrészek cseréjében, fékbetétek, olaj, gyertyák. Inkább az 1.3-as motorral szerelt változatot vegyék, ha többet szeretné a lánya autópályán is használni.

cliopy 024

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.