Csípőprotézis-csere = autócsere

2019.07.16. 15:09

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Becsületesnepper!

Segítséget kérek édesapám következő autójának kiválasztásához. Az igényt sajnos a kényszer - egy második csípőprotézis műtét - szülte.

Főbb szempontok:

- magas üléspozíció,

- könnyű ki- és beszállás,

- automata váltó.

Az autóval a hét 5 napján naponta 140 km-t tenne meg, minimális városi használattal, jellemzően egyedül.

Nem ragaszkodik egyik márkához sem, és alapvetően az is mindegy, hogy benzines, avagy dízel. Benzines esetén szempont, hogy problémamentesen gázosítható legyen. A garázs kb. 4.5 méter hosszúságot enged.

A keret 4 millió Ft, és a keresett autó lehetőleg 2015-ös évjáratnál ne legyen idősebb.

Köszönettel

Márk

Kedves Márk!


Ebben csak az ülés próba fog segíteni, mert csak akkor derül ki, hogy mennyire lehetséges a ki-be szállás. Több ilyen megkeresés volt már, de nem lehet ilyen esetben megmondani, hogy kinek mi a jó, mindenkinek más üléspozíció megfelelő.

1018757

Megpróbálnám a Suzuki SX4-et, Vitarát, Jazzt, CR-V-t (talán hosszú), Nissan Juke-ot, és társaikat. A CR-V és az SX-4 öregebb lesz, mint 2015, de ezt az évjáratosdit egyébként is hanyagolnám, semmi értelme. Ha jó a kocsi, de öregebb, azt meg kell venni. 


Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.