V8-as városi terepjáróba tenném a családot

2020.12.17. 09:55

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző,

V8 családi SUV vásárlásán gondolkodunk 2 felnőtt és 2 gyermek részére. A biztonság, a hely és a magas üléspozíció miatt a SUV, az élmény, erő és hang miatt a V8. Keret 4-5 millió körül lenne, így a 2008-2010 körüli felhozatalt nézegetjük, pl. Volvo XC90, BMW X5, Range Rover és társai.

Ön melyiket ajánlaná szíve szerint (nem csak az általam felsoroltak közül) a megbízhatóságot is szem előtt tartva?

Köszönettel,

Gábor

Kedves Gábor!


Ebből a felsorolásból eleve kihagynám az angol beteget, a Range Rover sajnos nem a megbízhatóságáról híres. A BMW-nél a régebbi 4,4-es motort választanám, de itt is lehetnek problémák az osztóművel, hajtással.

volvo XC90 2008 01

A Volvo V8-as motorja egy mestermű. A Yamaha fejlesztette e motort, zseniálisan pörög, igazi élmény hallgatni, ahogy veszi a fordulatot. A Volvo automata váltójára azt mondják, hogy nem kell olajat cserélni benne, ha így tesz, akkor lesz egy váltófelújítása egy jól látható időn belül. Én a Volvot venném ezek közül leginkább, annak szól legszebben a motorja, és talán az a legmegbízhatóbb is. Mindegyik autóra elmondható, hogy lesznek fájdalmas költségek, ez egy ilyen kategória.


Üdvözlettel:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.