Az eladó a Fuchsot ócsárolta, Totalt ajánlgatott

2008.01.11. 18:46
Melyiket és hol vegyem?

Kedves Olajdoki!

A napokban jártam autós boltban,egyébb kiegészítőket venni.S az eladó rákérdezett,h olajat nem akarok e vinni.Mondtam neki ,h még nem esedékes az olajcsere,de ő ajánlotta ha esedékes lesz akkor ott vegyek olajat,mert díjmentesen lecserélik.Kérdezte milyen olajat használok,mondtam neki Fuchs Titan 10w40(fiat punto1.2 8v)

Akkor kezdte el ócsárolni,s ajálgatta a Total olajat.Igaz,h ők csak ezzel az 1 céggel állnak szerzödésben,s igy csak ezt forgalmazzák.Ahol + én szokták vásárolni legalább 8-10fajta olaj van készleten.Kérem a szíves véleményét.

Köszönöm:

B-Boy

Kedves B-Boy!

Ócsárolni valamit, amit nem ismerünk, nem vall túl magas intelligenciára, a kereskedelemben pedig kifejezetten visszatetsző, ha valaki úgy akar eladni valamit, ha a konkurenciát szidja. Bölcsebb embertől vásárolj.

A Total és Fuchs SAE 10W-40 viszkozitású félszintetikus olaja is hibátlan választás. A Fuchs Európa legjelentősebb első feltöltésű olaja a személygépjármű gyártóknál, és a Total kenőanyagai is számtalanszor bizonyították már rátermettségüket. A választás rajtad áll.

Üdv:

Olajdoki