Olajcsere az Avensis kormányművlben

2018.12.01. 10:30

Tisztelt Olajdoktor!

Az lenne a tiszteletteljes kérdésem: Toyota Avensis 2003 2.0 D4D autómban szükséges lehet-e esetlegesen a kormányszervóban olajat cserélni? Két éve vettem, szervizkönyv szerint nem volt benne sosem cserélve.

Olvastam sok mindent ezzel kapcsolatban! Megnéztem, fekete a színe és eléggé égett szaga van. Egyébként nincs a kormánnyal semmi probléma, talán csak annyi mintha a garázsból való kiállásnál hideg állapotban kicsit könnyebb lenne tekerni! Amennyiben szükséges lehet a cseréje, kérem írja meg nekem, hogy milyen olajat ajánlana hozzá!

Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel és Tisztelettel: Rusz János

Kedves János!

Nem kell cserélni ebben a típusban a kormányszervóban az olajat. Ha mégis cserélni szeretné, egyszerű Dexron II D vagy Dexron III teljesítményszintű olaj való bele, úgyhogy könnyen talál megfelelőt bármelyik gyártótól.

Üdv, Olajdoki

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.