Váltás világos nézetre

Teljes cikk

Magyarország legdurvább Škodája - TotalArc 10/10

2019.08.24. 07:03

Nagyon ritka, hogy valakinek a negyvenes éveire még mindig meglegyen élete első autója. Pláne, ha az egy 100-as Škoda. Andrásnak annyira megvan, hogy praktikusan minden egyes atomját javította vagy cserélte már. És hogy, hogy nem, időközben valahogy úgy adódott, hogy az autó, ami új korában 24 másodperc alatt szenvedte fel magát százra, most kb. 9 másodperc alatt van kettőszázon. Adnék ennél kicsit több időt ezt alaposan végiggondolni.

Fantasztikus emberekkel ismerkedtünk meg a Totalarc első évada alatt, fantasztikus autók között. De ilyen súlyos egyik se volt. Jó szórakozást!

Ezzel ünnepélyesen vége a Totalarc első évfolyamának. Mi minden percét imádtuk. Olyan emberekkel ismerkedtünk meg, akiktől az autókon kívül általában az életről is lehetett tanulni. Mindannyian a csápos emelő ördögei, de egyikük sem annyira, mint a macska a fenti epizódban. Ha még nem tetted meg, kattints máris, nem bánod meg.

Ha ismersz olyan figurát, akit érdemes lenne meglátogatnunk egy esetleges későbbi évadban, írj nekem a cikk felett a nevemre kattintva, vagy a Facebookon. A sorozat további epizódjait megnézheted itt lent, vagy a Totalcar Youtube-csatornáján. A Totalcar tévéműsorának adásait a tévében a Viasat 6-on láthatod.