Ekkora ajándékra nem számított, ugye?

2009.12.12. 11:45
115 hozzászólás

Ez, itten, tényleg mellbevágja majd azt, aki elviszi. Lehetőleg ne Ticóval jöjjön érte, mert nem fér be a csomagtartóba. Egy közel félméteres hosszúságú, négycsatornás távirányítóval vezethető helikopterről van szó. E-Sky lama V4 - tényleg szenzációs.

IMG 3098

Persze helikoptert rettentő nehéz vezetni, viszont annál könnyebb összetörni, igaz, az ajándékot felajánló cégnél van hozzá minden, olcsón, és állítólag csak a könnyen cserélhető részek törnek.

Mindenesetre aki retteg, annak van a csomagban gyakorlóprogram is, cédén. Tanulhat, és amikor tud, akkor uzsgyi a mező, park, de lehetőleg valami nagy, üres terep. A programot a gépre fel kell tölteni, a távirányítót USB-vel a számítógéphez kapcsolni, és lehet próbálkozni. Egy-két nap alatt annyira megtanulja az ember a helikopteres szakma csínját-bínját, hogy viszonylagos önbizalommal a valódi hardverrel is kísérletezhet.

IMG 3093

Nem áruházi, hungarocell-testű, kétcsatornás, széthullós bóvliról van ám szó, ez a "real thing, man". Egyszer én is veszek a Bálintnak, de csak ha a Winklertől kapott kicsivel már nagyon tud. Biztosan kölcsönadja majd. A választ eltalálónak pedig sok boldogságot kívánok, bár, khm, szívesen cserénék vele.

A kérdés:

Winkler melyik írásban, minek mondta Angélát, aztán még minek? A vonatkozás nemi jellegű, de köze van a repüléshez.

(A távirányítós helikoptert a Managertoys ajánlotta fel.)