Tuningshow 2011: A kezdetek

2011.03.25. 14:10
50 hozzászólás

IMG 3221 resize

Kicsit már kezd a fejem ketté állni mert a kiállítók rágerjedtek a Tuningshow-ra és aki teheti már küldi a decibeleket, úgy összevissza, ahogy szokták.De persze ez hozzátartozik, mint ahogy a cicis-görlicék is, van felhozatal, de talán még érdekesebb, hogy autókból is szépen állunk. A fejek úgy látják, meg én is azt hiszem, hogy több a kocsi idén, mint tavaly, lehet a céges kiállítók rovására. De feltételezem a cégesek többsége is magánautókat tol a placcra, kevesen építenek maguknak milliókért demót.

Most is keresem a rejtett értékeket, meg persze megcsodálom a csillivilli gúnyákat is, egy csomó olyan, amit magamtól nem mernék építeni. A már tegnap említett Tatra, az a fehér, az nagyon. Képen annyira nem mutat, de élőben igazi hercegcsótány. A hangja meg mint a Verdákban a Dokinak, kicsit rekedt, kicsit dübölős, betojás. Szóval odatették magukat a gyerekek.

IMG 3198 resize

Atom sok a külföldi wágen, amiben az a kifejezeten jó, hogy a megbámulásukhoz nem kell átkelni a határon, amiben nem is a határ a gond, hanem mondjuk az idő meg a nafta. Tegnap este ennek a német bevonulásnak örültem. Lelkesítő látvány volt, ahogy a vendég-germánok behúzták a vasaikat a pavilonba, diszkrét-egyértelmű kipufogózaj mellett, egy hirtelen jött spontán felvonulás. Hoztak tavalyit is persze, de idei újat is, meg átfaragottat. Példul a tavalyi Hello Bitchy Crysler 300C idén már Smurf Police jelmezben adagolja. Finom.

IMG 3241 resize

Meglepődtem, mert volt Hell sajtótájékoztató is, kicsi huncut-ajándékos-zsákot ugyan nem kaptam, mert kiállító vagyok amúgy, ha médiakiállító is, de mégis az. Sebaj, kiscsibék csinosak, lufim és matricám nekem is van, és még van két és fél nap. Csak bírja az agyam!

-Misi-