A Totalcar filmje világot lát

2012.03.27. 14:20
40 hozzászólás


Most, hogy learattuk a babérokat az Indavideón, hogy sikerre vittük a tavalyi év legnehezebb szüléseként megélt filmünket az M1-en (és lenyomtunk vele több, agyonreklámozott aznapi műsort), ideje, hogy a világ legigényesebb és legkritikusabb nézőközönsége elé vessük Michelisz Norbit.

Ám előtte még lerójuk tartozásunkat. Karácsonykor tettük közzé a felhívást, melyben a legjobb - angol nyelvű - feliratot készítőnek egy BMW ajándékcsomagot ígértünk. Eddig húztuk-halasztottuk a dolgot, mert nem akartuk a tévés megjelenés előtt közzétenni.

Összesen öt értékelhető fordítás futott be hozzánk, nem volt egyszerű átnézni mindet, főleg nyelvhelyességi szempontból (a segítségért köszönet Csiknak és Karottának), ráadásul a leginkább helyes fordítással is napokat dolgozott még kopasz kollégám, de a lényeg, hogy van egy név a végén: a BMW ajándékcsomagot Prezenszki Zsolt kapja.

Ennek ellenére a köszönet kijár mindenkinek, aki vette a fáradtságot és úgy gondolja, tesz valamit azért, hogy Norbi nevét öregbítse. Ez mindenképpen dicséretet érdemel, mert a mai világban ritka az ilyen. Köszönjük!

Most pedig indítsuk világhódító útjára filmünket, aztán meglátjuk, fut-e akkora karriert, mint Karotta epikus M5-tesztje. És naná, hogy akár 1080-as HD-ben is nézhetjük.

És persze ne feledjék: Április 28-tól május 20-ig az egész WTCC-mezőny, szőröstül-bőröstül itt mozog a környéken. Slovakiaring ápr. 28-29, Hungaroring május 5-6, Salzburgring május 19-20. Ki jön?