Karácsonyi Hiéna 2013: Nissan GT-R

2013.12.22. 13:00
23 hozzászólás

Egy navigátor nevét kérem. A navigátorok úgyis egy halott sport méltatlanul elfeledett hősei. Az én navigátorom is halott. A márka, amivel akkor versenyzett, szintén halott volt még nem is olyan régen. Vagyis illik legalább egy kicsit elrévedni a múltban annak, aki meg szeretné nyerni a Nissan-csomagot.

IMG 8409

Két modellautó és két karbon toll, de csak a fele az, aminek látszik. A GT-R nem modellautó, hanem pendrive, mégpedig nyolc gigás. A seggéből jön ki a csatlakozó, méretaránya 1:72. Nehezen engedi ki a karmai közül a Mohó Hiéna, de ha már elengedi, utána vág egy Leafet is, amúgy kompenzálásként. A Leafben nincs semmi csoda, tologatni lehet kézzel, ha valaki nagyon szeretné. Senki ne lásson bele célzást, hogy mennyire hasznosnak érzünk egy GT-R-t vagy egy Leafet.

IMG 8411

A karbonhüvelyes íróeszközök közül is csak az egyik toll, a másik egy rotring, vagyis töltőceruza. Persze a karbon is csak annak látszik, igazából egyszerű műanyag, de ez talán nem is olyan fontos.

Ezeket így együtt nyeri meg az, aki elsőként bekommenteli a navigátorom nevét. Az alább látható konkrét autóban diktált annak legnagyobb sikerekor. Egy nickről csak egy tipp jöhet, nem kell se típus, se esemény, csak a navigátor.

IMG 7747

És ígérem, hamarosan írok a többi autóról is, amik körülötte álltak.