Mohó Hiéna 2015: Játszós Autó Hiéna!

2015.12.22. 16:31
30 hozzászólás

Megint lehet távirányítós autót hiénázni, de egy  ilyen menő kis dögért nem lesz elég gyurmából Csikóst szobrászkodni, műhelyszemétből motort alkotni.

Az sem hat meg, ha pucéran fényképezkedsz a Hősök terén. De ha ezeket némi drifteléssel ötvözöd, már jó úton haladsz. A lényeg, hogy kanyarodj lapjával!

Nincsenek megkötések, itt kérem szabadfogású driftelés van, mindenki azzal veret, amivel csak akar. Leszakadt ajtajú ezerkettes Lada, bevásárlókocsi, szemetes konténer, villás targonca, radírgumi, gyufás skatulya, tökmindegy. Az sem számít, hol adod elő - a Hungaroring célegyenese, vagy az íróasztalod fiókja, egyre megy.

Az sem számít, hogy videót csinálsz, vagy egy animGIF-et küldesz a hőstettedről, a lényeg, hogy látványos legyen. Meg legális, ha kérhetem - tehát körforgalomban bevásárlókocsival pörögni ér, csak nyugtassatok meg mindenkit, hogy rendőr által lezárt, vagy privát területen történt. Lehet persze fotó is, de ha csak állóképet küldesz, az nagyon dinamikus legyen ám!

Hogy pontosan miért is szállsz ringbe? Egy 1:28-as méretarányú, négykerékhajtású távirányítós autóért harcolhatsz. A MiniQ-val versenyezhetsz pályán, de driftelhetsz is az irodában, és persze rommá tuningolhatod. 

Meddig nevezhetsz? Erős a kísértés, hogy még december 24-e előtt eredményt akarjak hirdetni, de jó eséllyel így sem kerülne a fa alá a kisautó, meg aztán tényleg nem szeretném, ha a pályamű elkészítése miatt nem készülne el a bejgli, lenne befaragva a fenyő a talpba. De azért ne húzzuk a végtelenségig, legyen a határidő december 27-e, éjfél. Természetesen szubjektív döntést hozunk, a zsűrinek legjobban tetsző csapatásért jár a MiniQ.

Az idei karácsonyi hiénákat – köztük a még futó és a már lezárt feladványokat itt találod egy helyre gyűjtve.