Agrárt bírod? Akkor ez a te hiénád – 2. felvonás

2016.01.17. 15:18
7 hozzászólás

Mostanság megéri rendszeresen felnézni a Belsőségre, napokig szórjuk ugyanis a belépőket az Agromashexpo és az Agrárgépshow január 27-30-ai kiállításaira. Ráadásul az Axiálnak hála csokorban: négyet lehet nyerni egyszerre, hogy a családot se kelljen otthon hagyni. A mai feladat odalent, előbb azonban eredményhirdetés a tegnapi hiénából.

Mi lesz ez a sok agrárshow?

Bő egy hét múlva indul az ország agráripari csúcsrendezvénye a Hungexpón. A HUNGEXPO és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közötti több éves megállapodásnak köszönhetően a magyar piaci szereplők színe-java megjelenik január 27 és 30 között az AgrárgépShow-n. A forgalmazók nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) újdonságait mutatják be, köztük több Hannoverben díjazott gépet.

Az AGROmashEXPO az input-gépesítés-logisztikahármasát szem előtt tartva mindhárom tematikában széles választékot mutat be. A vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is sok kiállító jelenik meg.

Ha érdekelnek az agrárszakma minden ágának újdonságai, akkor ez a te programod lesz. Lesznek emellett szőlészeti-, kert- és pincészeti kiállítók, de akit a részletes program érdekel, az itt találja.

Tegnap azt kértük, kérjétek meg a srácaitokat, rajzolják le kedvenc traktorjukat. Két pályaművet kaptunk.

Zsolt olvasónk fia, a kilenc éves Bence rajza:

Ez a Zetor pedig Tamás olvasónk kishúga által rajzolt pályamű: "A Crystal"


Egy ilyen kérdést nem döntenénk el magunk, inkább az olvasókra bízzuk. Aki holnap, azaz 18-a 10:00-ig több szavazatot kap, nyert.

Nekem...

  • 931
    ... a hugi Crystalja tetszik jobban.
  • 450
    ... Bence rajza tetszik jobban.

Itt pedig álljék a mai feladvány, újabb négy belépőért. Utánozd kedvenc traktorod hangját, majd töltsd fel az erről készült videófájlt valemely megosztóra (Indavideo, YouTube...). Ha nem szeretnél arccal szerepelni, lehet hangfájl is, de akkor a produkció elején mond be, hogy "küldeném a Totalcar hiénájára" vagy valami hasonlót. Végül az url-t kommenteld be ide, a posztba. A határidő 19-e kedd, 12:00 óra.