Heti merítés – Nézd meg a képet és mindent megértesz

2017.12.10. 09:49
83 hozzászólás

Talján ördög

69851

Legnagyobb megdöbbenésünkre három modell maradt: Jaguar XE-XF, és a Giulia, amik tetszettek is a nejemnek, költséghatárokon belül voltak és nem olvadtak bele a szürkeségbe.

Azt érdemes tudni, hogy már vagy 15 éve alapvetően „németautó” hívők és vásárlók vagyunk, tehát volt itt önmeghasonulás „gazdagon”. Melyik legyen: az állandóan problémás angol a drága fenntartásával, vagy a pizzán és pasta-n kivűl más jót ritkán alkotó olasz.

Zizi, a békés oroszlán

69861

2016 őszén kiderült, hogy a feleségem babát vár, így elbúcsúzhattunk a céges autótól és saját után kellett nézni. Kívánsága nyilván egy SUV volt, hogy a gyereket ide-oda tudja majd vinni biztonságban, és kilásson belőle. 

A Hűséges

69849

Sokat a műszaki szervizeléséről nem lehet írni, komolyan amióta megvan én csak csalódok benne, de pozitívan. Mondták, hogy jó autók, de igazuk volt. 

Bagira a takarékos és megbízható társ

69827

Először is, én nem akartam autót magamnak, városba felesleges hiszen a kerékpár jóval gyorsabb, de azonban úgy alakultak a dolgok, hogy szükségem volt egy egy megbízható de olcsón fenntartható autóra max 5-600 ezerig. Mindenképpen dízelben gondolkodtam, mivel nagyobb távolságokra és nem városba kerestem.

Nézd meg a képet és mindent megértesz

69837

Igazából méretügyileg elég jó kompromisszum, bár aki nagy hassal született, azért ne válassza... Frissen Svájcból behozott autóról van szó, jó km-állással vettem.

Korábbi merítések

Bármi mást, csak ezt ne...
Nem voltak irreális igényeink, elképzeléseink, aztán az első problémával egyből az autó átvételekor kellett szembesülnünk.
Az igazi hibrid élményautó egy Chrysler?
Jégverten, néhol lakkhibás kasztnival, a két hátsó íven minimális pörsenéssel, lógó belső térrel vettem, aztán nagyon megszerettem.