Nem enged másikat venni

Heti merítés

2018.01.07. 11:16
43 hozzászólás

Nem enged másikat venni

69943

Mindenki lenézi, kiröhögnek vele, lesajnálnak, az utakon pedig letolják, bevágnak elé, már csak azért is. Pedig ha tudnák, hogy ennek az autónak 50 000 Ft volt az ára, és a fenntartása is kb ugyanennyi az eltelt 5 év alatt, akkor talán jobban tisztelnék.

Ciao Bella!

69951

Szerencsénk volt, gondos német tulajtól került hozzánk. (egyetlen tulaj volt) Egészen tisztességesen fel van szerelve. Azért az látszik, hogy városi harcos volt: körben néhány alig észrevehető karc, gépi mosó nyomai. 

Megbízható kis piros Gömböc

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Egyszer kb 180 000 km környékén menet közben leállt, amikor ráléptem a kuplungra. Gyújtó kábel. Kicseréltettem mind a négyet. 

Bordi a mindent elnyelő útitárs

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Tartottam tőle, hogy a 2012-es új modell drágább lesz, ezért lecsaptam még a 2008-as modellfrissítés utáni utolsó darabra a Baumgartnernél. Végül az új verzió nem lett drágább...

Műszaki prémium

69941

Szeretném azt is rögtön az elején leszögezni, nem vagyok japánautó-bérenc, sem Honda buzi, jelenlegi autómat kizárólag saját igényeim és szeretném azt hinni, hogy észérvek alapján választottam. Nem volt egyszerű...

Korábbi merítések

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.