A feladat: szívasd meg az olvasót

2018.01.18. 16:47
23 hozzászólás

Ha még nem jött szembe az előző hiénaposzt, talán arról sem hallottál, hogy jövőhéten AgrárgépShow lesz a Hungexpón. Pedig lesz, nálunk pedig van rengeteg megnyerhető belépő hozzá. Mit kell tenni érte? A következő bekezdésben a válasz. 

Ilyen szakácskönyvet is lehet nyerni
Ilyen szakácskönyvet is lehet nyerni

Az elmúlt években annyi traktoros hiénát csináltunk, hogy kifogytunk az ötletekből. Kellett már építeni konyhában, kertben, magokból, kértünk már sztorit, futást, hangutánzást, részletfotóból felismerést, stb. Elég volt, agyaljon most az olvasó! Szóval a feladat, ami megint négyszer három belépőért, valamint az első három helyezettnek egy-egy extra szakácskönyvért megy: találd ki a következő traktoros hiéna feladványát. Megkötés nincs, bár az nem árt, ha kötődik az agrár témához az ötlet.

IMG 3027

A szerkesztőségi szubjektív értékelés szerinti négy legjobb feladványt beküldő nyer, plusz köztük a legjobbnak még lesz annyi öröme, hogy az ő ötletével kell dolgoznia a következő hiéna nevezőinek. A határidő péntek (19-e) 12:00. Az ötletek ide, a poszt alatti kommentfalra jöhetnek. Egy nicknév csak egy ötlettel nevezhet. Hajrá!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.