Férfiak álma

Heti merítés

2018.01.28. 11:48
31 hozzászólás

Fekete démon

57712

A projektnek némi tapogatózás után úgy indultam neki, hogy 1,5 évig legalább nem fogok tudni járni az autóval. ehhez képest - ha nem is teljesen üzembiztosan, és csak P-rendszámmal, de - 1/2 év elteltével már el lehetett vele látogatni eseményekre, kiállításra, találkozókra.

Vadászó nagymacska

46181

Lehet kritizálni és szeretni is az XJS-t mint bármely más autót. Mindeddig csak egyszer hagyott cserben, amikor az egyik kábel ami összeköti a kasznit a motorral (test), összesült az indítómotor kábelével és indítási gondokat okozott. 

Férfiak álma!

31683

Annyira imádom, hogy néha csak úgy beleülök a garázsban és nézegetem, simogatom, Feleségem szerint ez már nem normális, de mindig mondom neki, hogy jobb, mint ha csajoznék...

Guruló kastély

55467

Mindig vágytam egy öreg Shadowra. Kimondottan erre a típusra, az előd Cloud nekem még túl gömbölyű, az utódok meg túl szögletesek. És ha már Rolls, legyen jobbkormányos. Legyen brit. 

Danke schön Herr Porsche!

70015

Az idejétmúlt technika, a teljesítmény, a korszerűtlen fűtés, a zajos működés, az autó korából adódó ezernyi meghibásodási lehetőség sok bosszúságot fog okozni annak, aki napi rutinból próbálja majd használni ezt az egyébként imádnivaló kisautót. 

És egy szolgálati közlemény: Újra működik a motoros népítélet!
Köszönjük a türelmeteket!

Korábbi merítések

Civic Type-R? Csak Honda-rajongóknak való
Bár ha akkora hondás vagy, inkább vegyél Accordot, az sokkal, de sokkal jobb autó.
Bármi mást, csak ezt ne...
Nem voltak irreális igényeink, elképzeléseink, aztán az első problémával egyből az autó átvételekor kellett szembesülnünk.