Férfiak álma

Heti merítés

2018.01.28. 11:48
31 hozzászólás

Fekete démon

57712

A projektnek némi tapogatózás után úgy indultam neki, hogy 1,5 évig legalább nem fogok tudni járni az autóval. ehhez képest - ha nem is teljesen üzembiztosan, és csak P-rendszámmal, de - 1/2 év elteltével már el lehetett vele látogatni eseményekre, kiállításra, találkozókra.

Vadászó nagymacska

46181

Lehet kritizálni és szeretni is az XJS-t mint bármely más autót. Mindeddig csak egyszer hagyott cserben, amikor az egyik kábel ami összeköti a kasznit a motorral (test), összesült az indítómotor kábelével és indítási gondokat okozott. 

Férfiak álma!

31683

Annyira imádom, hogy néha csak úgy beleülök a garázsban és nézegetem, simogatom, Feleségem szerint ez már nem normális, de mindig mondom neki, hogy jobb, mint ha csajoznék...

Guruló kastély

55467

Mindig vágytam egy öreg Shadowra. Kimondottan erre a típusra, az előd Cloud nekem még túl gömbölyű, az utódok meg túl szögletesek. És ha már Rolls, legyen jobbkormányos. Legyen brit. 

Danke schön Herr Porsche!

70015

Az idejétmúlt technika, a teljesítmény, a korszerűtlen fűtés, a zajos működés, az autó korából adódó ezernyi meghibásodási lehetőség sok bosszúságot fog okozni annak, aki napi rutinból próbálja majd használni ezt az egyébként imádnivaló kisautót. 

És egy szolgálati közlemény: Újra működik a motoros népítélet!
Köszönjük a türelmeteket!

Korábbi merítések

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.