A prémiumból már hiányzik a szétszidott Fabia

2018.05.20. 09:06
30 hozzászólás

Kis kakas

63202

Nem sok igényem volt az új verdával kapcsolatban, de a kikötések között szerepelt a megbízhatóság, a szerviz igénytelenség, az alacsony fogyasztás és 5 fős család számára a férőhely. 

Nyugodt erő(tlenség). Nyugodtnak kell maradj, 64 lóerő!

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Kezdjük a rosszal: elől-hátul iszonyú holtteres, gyenge motor, tankolásra figyelmeztető jel a szívbajt hozza az emberre, buta kis jobboldali tükör (használhatatlan), gyenge fényszórók, 60 ezer után problémás zárak. 

Jó kis konyhabútor

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Három éve vásároltam, konyha bútort akartunk venni, de nagyon sokat kértek érte, kint állt az út szélén, tábla mutatta, hogy eladó.

Galaktikus családi játszótér

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Előtte néztünk Alhambrát, Sharant. Drágák voltak és a harmadik sorban egy 180 cm-es felnőtt súrolta a plafont. A Galaxyban király érzés hatul a harmadik sorban is utazni.

A kisáruszállítók Porschéja

70302

Pályán 140 tempomattal kényelmes hátradőlős, relaxálós utazótempó nagyon stabil az úttartása, menetzaj az van sajnos mert nem teli fal az elválasztó hanem ez a rácsos fajta, és hát hátul a nagy üreg azért visszhangzik rendesen, fel kell tekerni a zenét hogy elnyomja. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.