Sokat pofozott Swifttől a megbízható Alfáig

2020.04.05. 13:07
14 hozzászólás

Kapudrog a youngtimerezéshez

66985

A '90-es évek gyermeke vagyok, így valószínűleg gyerekkori bekattanás lehet nálam a klasszikus Mercedesek iránti rajongás (egyszerűen magával ragadott a hasábszerű formájuk, megtetszett a belsejük, a rugózás, csendesség, a kalimpálós economy jelző, a fa díszítőelemek, és a sok műszer), a birtoklás iránti vágy viszont csak később, a jogosítványom megszerzése után jelentkezett erőteljesebben.

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

A gyönyör, ami figyelmet kap, és kér!!!

71609

Ha ilyet szeretnél, foglalkozz vele, készülj fel váratlan dolgokra hisz az autó nem tegnap készült. Ne csak padlón járj vele, gondoskodj róla, szeresd és légy hozzá türelmes. 

Gazdaságos átlagautó. :)

Nos én egy 2.0-es benzines 1991-es Honda Accordból ültem át ebbe a paripába és meg kell valljam, féltem a megszokott dinamika elvesztésétől. És kellemeset csalódtam.

Ide kattintva elolvashatod Audi A4 tesztünket!

Terepjáró-sportkombi

71377

Igazi luxusverda, az utolsó széria ebből a kiadásból. Klíma, elektromos első ablakok, elektromos külső tükrök, plüss ülés. Egy ködlámpa azért jól jött volna, szervokormány meg ebbe tök fölösleges. Ja, nem ártott volna az ABS sem. A fék az gyalázatos...

Ide kattintva elolvashatod egy extrém Suzuki Swiftről írt cikkünket!

6 év alfázás

71553

Egy álom vált valóra, amikor 27 évesen hozzájutottam 150 tiszta lóerőhöz, aminek korát még nem is lehetett akkor soknak mondani (6 éves autó).

Ide kattintva elolvashatod Alfa Romeo 147 tesztünket!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.