Szép is, jó is, de hát ezért vettem!

Válogatás a legfrissebb Népítéletekből

2020.09.06. 13:53
16 hozzászólás

A szekér - Peugeot Partner

71965

Gyenge 60 lóerős motorja nem nagy eresztés de a hozzákapcsolt váltó rendkívüli hatékonyságot ad neki. Nem volt probléma a téli Salzburgi hegyek, vagy a téglával megrakott utánfutó. Ez egy tökéletes szekér, mert a ami belefér azt el is viszi gond nélkül. Minimális szerszámkészlettel karban tartható.

Rácz Tominak ilyen tapasztalatai voltak a testvérmodellel

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Idővel minden emlék megszépül :) - Mercedes E270 CDI

71973

Megvétel után kábé 8-10 ezer km-el jöttek a hibák sorban, bár nem az autó hibájának róvom fel, inkább az elmaradt karbantartásoknak az előző tulajnál.

A korabeli E osztály 4matic harca a BMW 530 Xdrive-al

Szép is meg jó is. De hát ezért vettem! - Hyundai Elantra

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Elantra 2017 az LG és Samsung hazájából. A szépsége és ismert megbízhatósága miatt választottam másik egy koreai előd után. Még éppen sikerült a kiforrott benzines motorral venni.

Csikós és az Elantra találkozása

A mindenre is jó igásló - Opel Vivaro

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Kellett valami, amiben nem gond a cuccolás, nagy, elfér benne mindenki és minden is, hát elgondolkoztam, mi hiányzott nekem a sűrűn cserélgetett autóimból. 
Hely, ulesek szama, csomagter.
Mi legyen benne? 120 PS minimum, 240 NM nyomaték, 7 főnek kényelmes hely és raktér, klíma, BT rádió kihangosító, kartámasz, elektromos ablak, vonóhorog (vagyis hogy tudjon 2 tonnát húzni).

Amikor még új volt a Vivaro

Remek családos autó - Kia Carens

71967

2017 őszén kellett gyorsan egy nagy autó, mert a korábbit fél nap alatt eladtuk. Sok kereskedésnek írtam, és sok 7 személyes autót megnéztünk, de amit a Kia Carens nyújtott, azt sajnos még a mai napig nem tudják a konkurensek ezért az árért. Az autót azóta sajnos nem gyártják, így lemaradtak a családos programról, pedig szerintem százával lehetne eladni.

Winklernek tetszettek az új Kiák, és ezt nem félt megírni

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.