Szép is, jó is, de hát ezért vettem!

Válogatás a legfrissebb Népítéletekből

2020.09.06. 13:53
16 hozzászólás

A szekér - Peugeot Partner

71965

Gyenge 60 lóerős motorja nem nagy eresztés de a hozzákapcsolt váltó rendkívüli hatékonyságot ad neki. Nem volt probléma a téli Salzburgi hegyek, vagy a téglával megrakott utánfutó. Ez egy tökéletes szekér, mert a ami belefér azt el is viszi gond nélkül. Minimális szerszámkészlettel karban tartható.

Rácz Tominak ilyen tapasztalatai voltak a testvérmodellel

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Idővel minden emlék megszépül :) - Mercedes E270 CDI

71973

Megvétel után kábé 8-10 ezer km-el jöttek a hibák sorban, bár nem az autó hibájának róvom fel, inkább az elmaradt karbantartásoknak az előző tulajnál.

A korabeli E osztály 4matic harca a BMW 530 Xdrive-al

Szép is meg jó is. De hát ezért vettem! - Hyundai Elantra

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Elantra 2017 az LG és Samsung hazájából. A szépsége és ismert megbízhatósága miatt választottam másik egy koreai előd után. Még éppen sikerült a kiforrott benzines motorral venni.

Csikós és az Elantra találkozása

A mindenre is jó igásló - Opel Vivaro

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Kellett valami, amiben nem gond a cuccolás, nagy, elfér benne mindenki és minden is, hát elgondolkoztam, mi hiányzott nekem a sűrűn cserélgetett autóimból. 
Hely, ulesek szama, csomagter.
Mi legyen benne? 120 PS minimum, 240 NM nyomaték, 7 főnek kényelmes hely és raktér, klíma, BT rádió kihangosító, kartámasz, elektromos ablak, vonóhorog (vagyis hogy tudjon 2 tonnát húzni).

Amikor még új volt a Vivaro

Remek családos autó - Kia Carens

71967

2017 őszén kellett gyorsan egy nagy autó, mert a korábbit fél nap alatt eladtuk. Sok kereskedésnek írtam, és sok 7 személyes autót megnéztünk, de amit a Kia Carens nyújtott, azt sajnos még a mai napig nem tudják a konkurensek ezért az árért. Az autót azóta sajnos nem gyártják, így lemaradtak a családos programról, pedig szerintem százával lehetne eladni.

Winklernek tetszettek az új Kiák, és ezt nem félt megírni

Korábbi merítések a Totalcaron

Egyszer felgyújtanád, ettől függetlenül imádod
A szerelők sem hitték el, ilyet még nem láttak. Mikor kész lett és mentem érte, viccelődtek is, hogy ne driftelgessek vele majd annyit ezentúl, mondom, eddig sem drifteltem.
Pályán király, máshol hitvány
Olyan autót akartam, ami fiatalos, vannak benne extrák, nem eszik sokat, de azért megy is. Szerintem nincs még egy autó a piacon, aminek ennyi típushibája van.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.