Szombati progi: az év utolsó Parkoló Parádéja

28. Totalcar Parkoló Parádé - 2019.10.05.

2019.10.04. 21:53

Idén utoljára gyűlünk a Hungexpón, lesz mindenféle program, bandázunk, Badár, Csikóskönyv, ültetett és skatulya gépek, gyere ki, kell télire az agynak a vitamin.

2019-et ezzel a rendezvénnyel le is zárjuk a magunk részéről, utána már csak az újság marad. Idén ötödik alkalommal jön a Parkoló Parádé, ahol szokott, a Hungexpón.

A bandázás, a szép (és nagyon csúnya) autócsapat adott, ráadásul az október 5-i, azaz holnapi PP-re kijön balesetmegelőzésről oktatni a BRFK, úgy néz ki, kihozzák a biztonságiöv-szimulátorukat is.

Csikós is elkészült a második könyvével, épp időben ki is nyomták neki, nyilván hoz belőle egy tonnával, ezért őt odaláncoljuk az asztalához, hadd dedikáljon, amíg el nem lilul a keze - de ez alapvetően csendes program.

Nála garantáltan zajosabb lesz a mindenkikedvence-Badár Sanyi, aki autós történeteivel sejthetően jól elszórakoztatja az egybegyűlteket - úgy gondoljuk, épp elég jó kárpótlás lesz ő a Mesterkurzus helyett, az ugyanis most elmarad.

Kint lesz az Autódoki a szokásos show-val: ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás, tőszomszédságában, a Spot Mobil Gumiszerviznél pedig akciósan feldobhatod a téligumikat, ha már viszketnek. Megnézheted a Becsületesnepper és a One More Round csapatának versenyautóját, sőt felépítik nektek az egész bokszot. Gyerekprogramok is lesznek, mint mindig, de a poszt végén, csokorba szedve mindent elolvashatsz. s ott a belépőt is megveheted elővételben.

Fontos információk az aktuális Totalcar Parkoló Parádéról (2020-ban találkozunk!)

Köszönjük az egész éves részvételt! 2020-ban találkozunk!

Addig is nézegessétek, milyen volt a 2019-es Parkoló Parádé szezon!