Szombati progi: az év utolsó Parkoló Parádéja

28. Totalcar Parkoló Parádé - 2019.10.05.

2019.10.04. 21:53

Idén utoljára gyűlünk a Hungexpón, lesz mindenféle program, bandázunk, Badár, Csikóskönyv, ültetett és skatulya gépek, gyere ki, kell télire az agynak a vitamin.

2019-et ezzel a rendezvénnyel le is zárjuk a magunk részéről, utána már csak az újság marad. Idén ötödik alkalommal jön a Parkoló Parádé, ahol szokott, a Hungexpón.

A bandázás, a szép (és nagyon csúnya) autócsapat adott, ráadásul az október 5-i, azaz holnapi PP-re kijön balesetmegelőzésről oktatni a BRFK, úgy néz ki, kihozzák a biztonságiöv-szimulátorukat is.

Csikós is elkészült a második könyvével, épp időben ki is nyomták neki, nyilván hoz belőle egy tonnával, ezért őt odaláncoljuk az asztalához, hadd dedikáljon, amíg el nem lilul a keze - de ez alapvetően csendes program.

Nála garantáltan zajosabb lesz a mindenkikedvence-Badár Sanyi, aki autós történeteivel sejthetően jól elszórakoztatja az egybegyűlteket - úgy gondoljuk, épp elég jó kárpótlás lesz ő a Mesterkurzus helyett, az ugyanis most elmarad.

Kint lesz az Autódoki a szokásos show-val: ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás, tőszomszédságában, a Spot Mobil Gumiszerviznél pedig akciósan feldobhatod a téligumikat, ha már viszketnek. Megnézheted a Becsületesnepper és a One More Round csapatának versenyautóját, sőt felépítik nektek az egész bokszot. Gyerekprogramok is lesznek, mint mindig, de a poszt végén, csokorba szedve mindent elolvashatsz. s ott a belépőt is megveheted elővételben.

2024 első Parkoló Parádéja április 28-án, vasárnap nyitja meg kapuit!

Tervezett programok (folyamatosan frissül):

 • Kijön az eseményre a Totalcar Bamakós csapata és számos más résztvevő, hogy beszámoljanak élményeikről! Marciék kalandjaihoz pedig kattintsatok a videóra!
 • Újra lesz Parkoló Parádés Autóztatás! Ez a Hungexpo területén, lezárt szakaszon egy kényelmes autókázást jelent a látogatókkal. Ha szeretnéd megmutatni az autód mindenkinek, itt a helyed!
  Ha vállalod, hogy ésszel közlekedsz és van érdekes youngtimered, oldtimered, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot! Megsúgom, ha újabb, de szerinted valami miatt izgalmas autód van, akkor is kitöltheted! Ha csak szeretnél a 3-as fogadó előtt a díszköves területen kiállítva szerepelni, akkor is töltsd ki!
  A jelentkezés nem jelent automatikus bekerülést, de ne csüggedjen az se, aki esetleg nem kerül be első körben, a helyszínen a felszabaduló helyek függvényében még bekerülhetsz.

 • A korábbi autóztatásokról képek itt alant illetve ide kattintva elolvashatjátok Gajdán Miki beszámolóját is!
 • Autódoki live - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal!
 • Parádés bazár, hogy ne menj haza üres kézzel!
 • Össznépi érdekesautó-nézegetés, bandázás és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

 • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
 • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval és rengeteg programmal, ráadás hűsítéssel, ha túl meleged lenne!
  10050003

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2024.04.28. 11:30-ig 1990 Ft/fő, a helyszínen váltva 2600 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 18 év alattiak kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón (Bp. 1101, Albertirsai u. 10.).

Látogatói kapunyitás 12 órakor.
Belépés: autóval az 6-os, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek.

Amennyiben gyalog jönnél, a MÁV járatai a Keleti pályaudvarból 5 perc alatt Kőbánya felső megállónál vannak, ami majdnem a Hungexpo 3-as, gyalogos bejáratnál van. A vonatot Budapest bérlettel is igénybe veheted. 

A motorosoknak külön parkolót jelöltünk ki, amit táblával is jelzünk. Kérjük, lehetőleg oda parkoljatok.

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére és az aktuális szabályozásra.

Az eseményen bármilyen marketing tevékenység, árusítás csak a rendezőség engedélyével történhet!

A rendezvény területén nyílt láng használata tilos!

A rendezvényt "szinte" minden időben megtartjuk!

A rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

unnamed

Az autós rendezvény veszélyes üzem. A szervezők törekednek a biztonságos keretek biztosítására és betartatására, de ennek ellenére történhetnek balesetek. A jegy megvásárlásával ezt tudomásul veszi, és lemond minden kártérítési jogáról a szervezőkkel szemben.

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.