Már csak pár hely van a szeptember 15-i TC Tréningre!

2024.08.16. 06:23

Szeretnéd egy egyszerre élvezetes, különleges és hasznos programmal búcsúztatni a nyarat? Van egy tökéletes tippünk! Szeptember 15-én téged is vár a nyárzáró, őszköszöntő TC Tréning, ahol te is kiélezheted a reflexeidet, tanulhatsz néhány új fogást a volán mögött, és persze remekül szórakozhatsz közben!

Hol is lesz?

Az előző évekhez hasonlóan a tréningnek idén is a Hungaroring, azon belül a Groupama Tanpálya ad otthont, mely hozzáértő szakembereivel és korszerű berendezéseivel garantálja, hogy a résztvevők hasznos ismeretekkel és készségekkel gazdagabban térjenek haza. Találkozó a Hungaroring főbejáratánál, a parkolóban. Praktikus tipp: ha navigációval jössz, a főbejáratot add meg célpontként, és ne a Tanpályát, mert azt rosszul tervezik a navigációk.

A szokásoknak megfelelően idén is részt vesz az eseményen a Totalcar két munkatársa, akik tanácsokkal és sztorikkal igyekeznek majd színesíteni és segíteni a tanulást.

Mikor lesz?

A következő TC Tréningre 2024 szeptember 15-én, vasárnap kerül sor. Ezúttal három 30 fős turnust indítunk a nap folyamán, amik az alábbi időpontokban startolnak:

Első 30 fős turnus: 8:30-10:45

Második 30 fős turnus: 11:00-13:15

Harmadik 30 fős turnus: 14:00-16:15

Mennyit kell fizetnem és mit kapok a pénzemért?

A részvétel egységesen 27 500 forint.

Minden turnus először egy pályaismertetéssel és eligazítással kezd, majd a jelentkezőket három csoportra osztjuk. Az egyes csoportok ezután párhuzamosan, egymást váltva gyakorolhatnak a Groupama Tanpálya három, speciális műgyanta borítású pályáján.

  • Az első pályán egy rántópad segítségével élheted át, milyen, mikor kitör az autó fara. Ha ilyenkor is uralmad alatt tudod tartani az autód, bónuszként csúszás közben még néhány vízfalat is ki kell kerülnöd.
  • A második pályán szlalomozás közben gyakorolhatod a vezetést alacsony tapadási körülmények között.
  • A harmadik pályán pedig egy 140 méter hosszú íves emelkedőn kell a tapadáshatáron egyensúlyoznod, hogy sikeresen abszolváld a feladatot.

Az egyes csoportok mindhárom helyszínen 30 percet töltenek, majd pályacsere következik.

Milyen autóval jöhetek?

Bármilyennel! De fontos, hogy a jármű műszakilag megfelelő, üzembiztos állapotban legyen, és kérjük, vedd ki az utastérben széthagyott kacatok, amik manőverezés közben röpködhetnek. A gumik állapota, profilmélysége is legyen megfelelő. Az sem baj, ha nincs blokkolásgátló vagy menetstabilizátor, instruktoraink az autó adottságaihoz igazodva mondják el a végrehajtás módját.

Jól hangzik? Jelentkezz!

Jelentkezni az alábbi linkeken tudtok:

Első 30 fős turnus: 8:30-10:45

Második 30 fős turnus: 11:00-13:15

Harmadik 30 fős turnus: 14:00-16:15

Mindenkit várunk szeretettel!