Kifutó BMW vagy Nemzeti Színház?

2011.01.25. 12:18

De a szépség relatív, így az is az,hogy esetleg az MX-5-ös néz ki elég esetlenül, vagy az ön frizkója a 80'-as évek disco korszakának meghatározója lehetne.

From: Róbert

To: Winkler Róbert

Date: 2011/1/25

Subject: Szép

Ennyi, elég!
URL: http://totalcar.hu/tesztek/2011/01/25/ennyi_eleg/
Targy: SZÉP

Kedves Róbert!
Bocsásson meg de furcsállom, hogy a Nemzetire azt tetszett mondani, randa.
Hmm..lehet, bár nem tudom járt e Ön ott, vagy körbesétálta e már. Szerintem kifejezetten hangulatos a fákkal, az erkélyekkel, az üvegfelületeivel. Sőt a hajó megoldást ötletesnek is vélem.
Szóval most lehet divatos szidni a Nemzetit, szerintem impozáns épület a Duna partján. És ami lényeg szerethető.
De a szépség relatív, így az is az,hogy esetleg az MX-5-ös néz ki elég esetlenül, vagy az ön frizkója a 80'-as évek disco korszakának meghatározója lehetne.
üdvözlettel:
Róbert

Kedves Róbert,
ez így van. Persze kicsit furcsa, hogy a Nemzeti kizárólag kétféle embernek tetszik: az Orbán Viktor-rajongóknak, meg az idősebbeknek, akiknek minden új épület szép, feltéve, hogy nem modern. Talán szerencsésebb példa lett volna a Lehel téri piac épülete, ami szintén egy merő borzalom (szintén van benne hajó motívum!), és azt egy SZDSZ-es építész tervezte, de azt sokkal kevesebben ismerik, mint a Nemzetit.

A személyeskedő megjegyzéseidre sajnos nem tudok reagálni, mert nem tudom, milyen autód és frizurád van. Nagy kár, mert a személyeskedés igen szórakoztató tud lenni, főleg a külső szemlélőknek.
Üdvözlettel:
Winkler Róbert

Melyik a legrondább?