Ez az app ma fizeti helyetted a parkolást

2019.05.30. 06:08

Előre beharangoztuk, de ha akkor nem jutott el hozzád a híre, szólunk újra: ma kétezer forintig ingyen parkolhatsz az országban sok helyen, ha leszedsz egy appot a telefonodra.

bbeb

Tavaly körbejártuk a magyar fejlesztésű Parkl-t. Megnéztük az app készítőit, kipróbáltuk milyen percalapon parkolni egy amúgy privát parkolóban, azóta viszont már nem csak a zárt parkolásról, hanem a közterületiről is szól az egész. Na meg nemrég bejött a villanyautósoknak hasznos töltőkereső is, ezt a szolgáltatásbővítést ünneplik azzal, hogy ingyenes parkolást adnak a felhasználóknak.

A csütörtöki országos ingyen parkolás egy kétezer forintos kupont jelent. Ezt az ország összes fizető övezetes parkolózónájában, valamint a Parkl összes budapesti partnereinél leparkolhatod csütörtökön. A kupont akkor is megkapod, ha csak ma szeded le az appot a telefonodra: itt találod iOS-re és itt Androidra. Ha lejött és regisztráltál, a beállítások/kuponok menüpontba be kell írni, hogy PARKL1 és az első parkoláskor automatikusan ezzel számol majd a rendszer. A kódot beírni és felhasználni csak ma, csütörtökön lehet.

A cikk megjelenését a Parkl támogatta.