Szőrös autót szeretnének a csajok

2010.09.29. 15:26

Tükörzokni, szempilla, füves autó – láttunk már néhány elvetemült ötletet az autócsicsázásra. De a bajusz túltesz mindenen: őszinte röhögésre készteti a szembejövőt.

Feltalálója eredetileg férfiaknak szánta a Carstache névre keresztelt autóbajuszt, mégis inkább a nők veszik. Tény, hogy nehéz megtalálni benne a férfias vonást, viszont humornak nem utolsó a rendszám fölé rögzíthető plüssbajusz.

Szerencsére nem csak a legtehetősebb autódíszítőket célozza az amerikai gyártó: negyven dollárért, vagyis mintegy nyolcezer forintért méri a humorforrást. Egyetlen aggályunk, hogy a combnyi vastagságú bajusz a hűtőrács előtt zavarhatja a légáramlást a vízhűtő felé; máskülönben csak jótékony hatása lehet a morcos képpel közlekedők ellenszereként.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.