2010.12.26. 18:36 Módosítva: 2010.12.26. 18:43

Túlságosan elcsendesedett a Dartz körüli vihar a biliben, miután nagylelkűen leálltak a bálnapéniszbőr használatáról. A válságkezelő brainstormingon isteni szikra pattant ki a vállalatvezetés agyából: a lánctalpas Prombron ötlete.

Igaz, a katonai múlttal rendelkező litván cég a múlt század eleji lánctalpasoktól eredezteti legújabb kreációját, de a hójárásra alkalmas luxusautó nem az ő találmányuk. A Mattrack régóta ezt a bizniszt hajtja, számos autóra szerelték már gumis lánctalpaikat. A litvánok viszont más úton járnak, ők az elsősorban hadi célokra használt Kegresse-féle talpat vélik megfelelőnek a páncélozott járműre.

Egyelőre csak digitális modellként létezik a luxusharckocsi, de nem kizárt, hogy a szovjet utódállamokban akad elég érdeklődő, akinek felcsillan a szeme a tél közepén, és megrendeli a Kombat Kegresse-t a Dartztól. Náluk valószínűleg akad olyan terep, ahol tényleg jól jön a lánctalp.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.