2013.08.03. 11:02

Aképregények népszerű denevéremberének világához már az 1930-as évek végétől hozzátartozik a Batmobil, mely néhány évtizeddel később a filmvásznon is feltűnt. A hatvanas években Lincoln Futurán alapuló autóval furikázott a szuperhős, majd újabb, egyedi gépek következtek.

A téma persze a rajongókat is megihlette, akik olykor borzalmas replikákkal jelentkeznek, most azonban egyikük hot rodot tervezett Batmannek. Az autó fekete fényezését vörös csíkok díszítik, és a felniket is ehhez igazította a készítő. A tetőn denevérszárny jelzi, hogy kinek az autójával van dolgunk, míg az orr-rész két oldalán gépfegyvernek látszó tárgyakat látunk – ez utóbbi kissé sántít, hiszen a denevérember nem használ lőfegyvereket.

Bár a Mark La Frenais által tervezett hot rod egyelőre csak számítógépen létezik, mégis szívesen néznénk, ahogyan Batman egy mozifilmben is hörgő, bugyborékoló V8-assal kergeti a rosszfiúkat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.