Lamborghinit pusztított egy youtuber a reklám kedvéért

2023.02.22. 17:41

Mikhail Litvin egy orosz vlogger, aki nem először pusztít el különösen nagy értékű járművet. Első áldozata egy Mercedes AMG-GT 63 S volt, amit - ha lehet neki hinni - az autó megbízhatatlansága miatt, egyfajta bosszúból gyújtott fel. Másodjára egy BMW M5-öt robbantott fel, amit ugyan nem magyarázott meg, de ha minden igaz, egy barátja emlékére csinálta. Ezen kívül egyszer kihajtott a kereskedés kirakatán egy új Porsche Taycannal, és most itt az új áldozata: egy Lamborghini Urus.

A facelift előtti Urusnak a reklám oltárán kellett pusztulnia. Litvin saját energiaital márkájának népszerűsítésére áldozta be a forintban kifejezve használtan is bőven százmilliós értéket meghaladó Lamborghinit.

Litvin számítása bejöhetett: 4 nap alatt 6,6 millióan látták, hogy milyen energiaitalos dobozt kell keresniük a boltok polcain. És ehhez csak egy 2,2 tonnás, 650 lóerős, V8 biturbó SUV-t kellett elpusztítania, ami 3,6 másodperc alatt volt százon. Mármint ameddig rá nem ejtettek egy túlméretes energiaitalos dobozt.