Szénné égette a Ferrariját, miután verette a kukoricaföldön

2023.08.22. 09:16

Whistlindiesel, vagyis Cody évek óta üzemelteti a Youtube-csatornáját, ahol azt kísérhetjük végig, ahogy mindenféle autókkal és egyéb járművekkel addig vereti, amíg azok el nem pusztulnak. Ha tartósak, akkor olyan indokolatlan dolgokat művel velük, hogy végül ne maradjanak egyben.

Nemcsak a rombolás tényével botránkoztat meg rengeteg embert, hanem azzal is, hogy általában nagyon drága és/vagy különleges autókat tesz tönkre. Volt már a célkeresztben G Merci, régi Hilux, Tesla Model 3, meg ami még. A legutóbbi áldozata egy Ferrari F8 Tributo, amit már abuzál egy ideje.

Forrás: Whistlindiesel - Youtube
Forrás: Whistlindiesel - Youtube

Most azonban váratlan és gyors véget ért a Ferrari, pedig ezt egyelőre nem állt szándékában megsemmisíteni. Épp egy kukoricaföldön csapatta lehúzott ablakokkal, ahogy a csövön kifért, amikor átszóltak neki a kísérőautóból, hogy kigyulladt a Ferrari, a tűz a fék környékéről indult.

A felnik eddigre már megteltek kukoricával, ahogy az autó első légbeömlője is, így aztán a motortér, a kipufogó és a fék már iszonyú meleg lehetett. A Ferrarit már nem tudták megmenteni, sőt, végül a kísérőautónak bérelt egyterű is szénné égett. A kukoricaföld is leégett egy nagyobb területen, de a lángokat a tűzoltók megfékezték. Csak hát addigra az autónak már annyi volt. 

A Ferrari pusztulása valószínűleg később egyébként is bekövetkezett volna, hiszen már az első videóban is arról van szó, hogy azért vette az F8-at, hogy tönkre tegye. Ez most elvileg terven felüli módon sikerült neki, de az is simán benne van a pakliban, hogy az egész meg volt rendezve. Mi csak azon csodálkozunk, hogy a Ferrari még nem szólította fel Cody-t, hogy fejezze be ezt az egészet.

Forrás: Whistlindiesel