Ennél drágább autót még biztos nem láttál egy Lidl közelében

2023.12.03. 08:30

Gyakorlatilag bármilyen autó lehet boltbajárós, de vannak, amik erre a szerepre alkalmasabbak, mint mások. Viszont valaki a 19 millió eurós Bugatti La Voiture Noire-ját fogta be erre a feladatra, amiről persze fotó is készült.

19 millió euró, ami átszámolva 7,2 milliárd forint. Ennyi pénz kellett ahhoz, hogy valaki megvegye a Bugatti eddigi legdrágább autóját, a La Voiture Noire.

Az autóból egy darab van, szóval várható volt, hogy ez egy nagyon gazdag gyűtjőhöz kerül, amit majd elrak az utókornak egy hűtött-fűtött mélygarázsba, és maximum akkor láthatjuk közúton, amikor a garázsba tart. Nos, a jó hír az, hogy nem teljesen ez történt, ugyanis az autót egy Lidl mellett fotózták le Horvátországban még tavaly, csak az X-en újra felkapták.

A tweetből nem derült ki, hogy a tulajdonos tényleg elment-e vásárolni a Bugattival, de a dán Top Gear korábbi cikke szerint csak jókor fotózták le jó pillanatban, ugyanis nem hajtottak be vele az üzlet parkolójába, hanem a Supercar Owner Circle eseményére mentek vele.

Az biztos, hogy az egyik legszebb boltbajárós autó lehetne ez a Bugatti, de az is biztos, hogy nem a legtakarékosabb. Ugyanis a La Voiture Noire városi fogyasztása 43,33 liter/100 km. De ha nagyon gyorsan halad vele tulajdonosa, akkor "csak" 17,99 litert fogyaszt.