Parádés videón fognak menekülő tolvajt a targoncások

2017.12.11. 00:02

Szép reggelt december 11-én, az év 345. napján, az Árpádok, Artúrok, Danilók és Szabinok neve napján. Ez itt a hétindító hidegindító.

Tökös targoncások kontra menekülő tolvaj

Az év utolsó heteiben esett be 2017 autós üldözési videója. Csehországban vette egy biztonsági kamera ezeket a szürreális másodperceket egy áruházi parkolóban. Mankó a látottakhoz: a fehér furgon mellé parkoló piros autóval jönnek a tolvajok. El akarták lopni a furgont, aztán amikor ez nem jött össze, menekülőre fogták. Akkor jött a zseniális helyzetfelismeréssel bíró első targoncás. Aztán kicsit később a második, majd a harmadik és összeállt a spontán szorító.

(HVG találata)

Hírsaláta

  • Felkerült egy videó a Youtube-ra a szentendrei tűzoltóautós balesetről. A múlt szerdán történt balesetben egy szirénázó tűzoltót terelt neki egy oszlopnak egy dobozos a 11-es úton. Íme: 
  • Megy az Alfa Romeo után a Maserati? Az Alfa Forma-1-es visszatérése felpörgetheti az autósportos vonalat a Fiat-konszern háza táján. Miután a Sauber csapatnál idén feltűnik az Alfa, felsőbb szinteken felmerült, hogy a Haas csapatnál megjelenhetne a Maserati. Egész konkrétan úgy csinálnák a dolgot, ahogy a Saubernél: a Ferraritól kapott motorokat futtatnák a nevük alatt. (Index.hu)
  • Világosban is lekapták a Tesla kamionját. Esti videón már láttuk a Semit, de most valaki nappal eredt a nyomába. Ha megnéznéd a Semi hátát közúton, itt találod a videót
  • Szuper videó bukkant fel a Pagani Youtube-csatornáján. Az argentin alapítású olasz sportautómárka gyári restauráló programjából ad ízelítőt. A programban a gyár első modelljeit újítják fel, itt éppen egy Zondát.

Hétvégén írtuk

McLaren-Senna-3
  • Az egyik Senna fejlesztette, a másikról elnevezték: megjött a McLaren úgy brutális utcai gépe, a 800 lóerős Senna.
  • Fedélzeti kamerás videó a Koenigsegg rekordjáról. A svédek kiadták videón, milyen volt, amikor 457-tel száguldott az Agera RS. Ilyen.
  • Pakisztánban az On:The:Run! Az eszkortokkal, nyomasztó szállásokkal teli posztot itt találod.

10 éve nincs Ikarus

Ma tíz éve, hogy elkészült az utolsó Ikarus, majd húsz nappal később, 2007. december 31-én a gyárat végelszámolással megszüntették. Bár az elmúlt tíz évben ilyen-olyan módon fel-fel támadt valami az egykori márkából, ideje elfogadni, hogy az Ikarusnak menthetetlenül vége. Emlékezzünk rá ezzel a szuper képriporttal Mátyásföldről, ahol máig életben tartják az öreg példányokat.

Kerüld el a dugót

A Hidegindító zárásaként pedig tessék, a Waze jelenidejű közlekedéstérképe. Dugó- és balesetmentes utat mindenkinek!

Ennyi volt mára a Hidegindító. Rengeteg friss autós tartalomért irány a Totalcar címlapja.