Bizarr bástyát építenek az amerikaiak

2011.02.22. 17:09

Már a tavalyi Detroit Auto Show-n bemutatták a GMC Granite tanulmányautót, de mostanáig töprengtek rajta, hogy tényleg gyártani szeretnék-e. Állítólag megszületett a döntés: a karakteres dobozt nagyobb változtatások nélkül szeretné gyártani a GM.

Akinek a Kia Soul túl elvetemült, ne is nézzen be a galériába, csak szörnyülködne. Aki viszont unja a sablonos formaterveket, igazi rajongója lehet a Granite-nak. A GM ígérete szerint éppen ezért nem is hígítják fel a tanulmányautót, még a hátrafelé nyíló hátsó ajtókat is átveszik a sorozatgyártásba.

Egyesek szerint a Chevrolet Orlando helyett érkezne majd két év múlva, mert a GM vezetősége úgy döntött, azt nem forgalmazzák Amerikában. Kíváncsian várjuk, hogyan reagál majd a közönség a sokkra - míg a mérsékelten lázadó Soul viszonylag sikeres, a merész Juke-ot nem sikerült eddig megemészteniük a vásárlóknak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.