Szabadon engedték a legdurvább Porschét

2013.04.24. 11:55

Már csak a hivatalos adatokra kell várni egy keveset - úgy tűnik, a 918-as összeállt. Hiszen nem lehet véletlen, ha egy matt feketére festett, Martini-csíkokba öltöztetett előszériás példányt megsétáltatnak Monacóban és Milanóban.

Fotó: gtspirit.com
Fotó: gtspirit.com

Egyszerre több amatőr videó is felbukkant a várva várt Porschéről, amelyről eddig alig láttunk többet, mint gyári kémfotókat. Végre meghallhatjuk a hangját is, ami még így, terhelés nélkül, borzalmas tömörítéssel is elég lelkesen szól. A több helyszínen, de ugyanazzal a rendszámmal megörökített 918-as nyilván már a bemutató előtti hergelő kampány része.

A Porsche a valódi szupersportkocsik, a LaFerrari és a McLaren P1 ellenfelének szánja a 918-ast. Utoljára akkor hallottunk róla, amikor felröppent a hír, hogy találtak benne még néhány lóerőt, így elképzelhető, hogy a végleges változat 800 lóerő fölötti összteljesítményre lesz képes. Mindez kiderül szeptemberben, a Frankfurti Autószalonon, ahol végre hivatalosan is bemutatják minden idők legdrágább Porschéjét.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.