Papucsban szélvédőt taposni elég kemény?

2016.05.22. 13:43

A fedélzeti kamerák elterjedésével az internet szépen lassan – vagy nem is olyan lassan – kifogyhatatlanná válik a különféle közlekedési szituációkat bemutató videókból. Oroszországban különösen népszerűek ezek az eszközök, használóik pedig bizony igen termékenyek. Van, hogy szerencsés kimenetelű balesetet rögzítenek, máskor spontán robbanó Ladát. Esetleg Miki egeret, amint éppen igazságot szolgáltat. Ez a mostani videó azonban még orosz mércével is elég durva.

Az előzményeket nem látjuk, a történetbe ott kapcsolódunk be, amikor egy autós visszarohan járművéhez, amelyből előkap egy pisztolyt. Vele van egy társa is, közben pedig egy harmadik férfi papucsban kergeti őket. A kocsihoz érve először a tükröt veszi kezelésbe, majd a fegyvertől sem zavartatva elkezd rugdosódni.

A pisztoly – talán riasztófegyver – el is sül, és mintha lábon találná a támadót, de ez sem zökkenti ki. Felpattan a motorháztetőre, elkezdi taposni a szélvédőt. Később aztán páros lábbal száll bele az autó oldalába, és egy kis kergetőzés is belefér. A helyzet még tovább fokozódik, közben már azt sem igazán tudni, ki kivel van.

Végül megjelenik két nő, akik csitítgatják a rongálókat. Az alig kétperces videó végére pedig csak a meggyalázott Hyundai marad szomorú magányában.