Ez a Toyota színtiszta átverés

2017.09.30. 08:26

A Rowen nevű japán tuningcég követte el ezt az átépítést, amely még akkor is túlzásnak tűnne, ha négyszáz lóerő dühöngene benne. De nem dühöng.

A rettentő diffúzoros, nagyfelnis, földig kötényezett hobbiterepjáró úgy néz ki, mintha képes lenne gyorsabban forgatni a bolygót. Az építők tényleg mindent bevetettek, hogy megragadják az utca népének figyelmét: négy kipufogóvégen át távozik az égéstermék a hátulján, a felnik egy rendes terepjárón is túl méretesnek tűnnének, az első és hátsó szélesítések alapján pedig raliautónak is simán elmehetne a C-HR.

Hasonló túlzásokat persze mástól is láttunk már, a dolog attól igazán groteszk, hogy ebben az autóban a gyári 1,2 literes, 115 lóerős turbómotor érintetlen, úgy tűnik, a Rowennél ennek a felpiszkálásával nem vesződtek. Ráadásul a kipufogórendszert sem tudták úgy módosítani, hogy legalább egy átlagos Koppány dob élménykeltési képességét legalább megközelítse.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.