Gyári rajzon a következő VW Touareg

2018.02.09. 17:31

A Touareg második generációja már 2010 óta kapható, és utoljára négy éve frissítették alaposabban, így épp itt az ideje a modellváltásnak. A VW nem is feledkezett meg a feladatról: márciusban, Pekingben megtartják a nemzetközi bemutatót. A bevezető kampány azonban már most megkezdődött.

touareg skc

Egyelőre egy vázlatot mutattak az autóról, amely ezek szerint a Passatéra emlékeztető orrkialakítást kap. A vázlat alapján az arányai is változnak, a hátsó túlnyúlás legalábbis hosszabbnak tűnik, mint a jelenlegi modellen. A típus összességében nagyon emlékeztet a két éve bemutatott T-Prime tanulmányra, ami nyilván nem a véletlen műve.

Műszaki szempontból sem várható nagy meglepetés: az új Touareg ugyanarra az MLB Evo platformra épül, mint az Audi Q7, a Bentley Bentayga és a Porsche Cayenne, és valószínű, hogy a motorválaszték nagy része is ismerős lesz az Audi jelvényes testvérmodellből.

Többet egyelőre nem árultak el a típusról, de a bemutató időpontja már nem titok: március 23-án tartják, Pekingben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.