Ősszel érkezik a legnagyobb BMW

2018.09.06. 10:56

A BMW-nél tényleg eléggé összecsúsztak a világpremierek egy kupacba. A Z4 nyár végi premierje után szinte azonnal két másik típus biztosan érkezik, az új 3-as sorozat, és az X7-es gyártásra kész változata.

Meglepően soká húzták a végleges X7-es bemutatóját a BMW-nél, annak ellenére, hogy tanulmányként már tavaly ősszel kiállították Frankfurtban, és még tavaly decemberben képeket közöltek egy példányról a gyártósoron. Aztán valahogyan összetörték a tanulmányt, és az autó tavaszra várt premierje elmaradt. Hosszú ideje most hallunk róla először.

Nem lehetetlen, hogy valamit elszúrtak a konstrukcióban, és ki kellett javítani, de néhány hónap késés még mindig sokkal jobb a típus karrierje szempontjából, mint ha a hiba már a méregdrága luxusbatár piacra kerülése után derült volna ki.

Egyelőre nem egyértelmű, hogy a Párizsi Autószalonra viszik-e el az X7-est, vagy inkább külön eseményt szerveznek a számára októberben, de abban nem kételkedünk, hogy sokan várják már szélesre nyitott pénztárcával a BMW minden eddiginél nagyobb belsősáv-takarítóját.