Újabb BMW jön irgalmatlan orrlyukakkal

2019.10.29. 16:50

A BMW formatervezőit láthatóan nem hatotta meg, hogy az X7-esen gúnyolódott a fél internet hónapokon át. Minden jel arra mutat, hogy a gigantikus hűtőrácsok kora náluk is beköszöntött, és nem csak a legdrágább modelleken.

bmw biggrille spotted

A 3-as asorozat gyártósorán készült egy kép egy autó orráról, amiről nem lehet tudni, hogy micsoda, de már a Concept 4 tanulmány nagy hűtőrácsát viseli magán. Lehet akár az M3-as, akár a 4-es kupé következő generációja, de bármelyik is, egyértelműen jelzi, hogy hűtőrács-növesztésben a BMW formatervezői minden gátlásuktól megszabadultak.

Az így sem valószínű, hogy minden BMW-n duplájára nő majd a vesék mérete, valószínűbb, hogy ezt a formai eszközt csak az erősebb, feltűnőbbnek szánt modelleken alkalmazzák majd, ahogy a nagy BMW-k közül is csak a 7-es és az X7-es kapott a megszokottnál sokkal nagyobb felületű hűtőrácsot.

Az, hogy az új fajta orr-részt már a gyártósoron sikerült lefényképezni, egyébként arra utal, hogy a gyártás már nincs nagyon messze, így több mint valószínű, hogy fél éven belül jön érkezik egy ilyen fazonú szériamodell, jó eséllyel a 4-es sorozat következő generációja.