Tavasszal érkezik az új Kia Sorento

2020.02.04. 14:28

Egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy a Sorento világpremierjét a Genfi Autószalonon tartják március elején, de a két előzetes kép alapján az is egyértelmű, hogy ezúttal alapjaiban változik meg a koreaiak szabadidő-autója.

Az új forma egyértelműen szögletesebb, élesebb a jelenleginél, és az autó orrának is egész más jelleget kölcsönöz a jóval nagyobb méretű hűtőmaszk, amely szabályosan összeépül a fényszórókkal. Itt sokkal markánsabban jelenik meg a márkára jellemző, középen összeszűkülő hűtőrács-forma is. Az egyetlen részlet, ami ismerős lehet, a oldalablakok sziluettje, amely hasonló csúcsban végződik, mint eddig.

A Sorento műszaki alapjai is mások lesznek, mint eddig: állítólag egy teljesen új szabadidőautó-platformra épül, amely a gyáriak szerint az eddiginél jobb térkihasználást tesz majd lehetővé.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.