Model 3-ak az év dolgozóinak?

2020.02.11. 17:21

Az Inside EVs számolt be röviden arról, hogy egy kínai vállalat hogyan jutalmazza meg az alkalmazottjait. A cég éves bónuszként a legjobb dolgozóinak Tesla Model 3-akat ajándékoz, ami nem kis jutalom.

china-tesla-model-3-rewards

Egy lelkes Tesla-rajongó képeket is osztott meg az ajándék autókról a Twitteren, amik alapján jó pár év alkalmazottja lehetett a cégnek. Azon felül, hogy az újdonsült Tesla-tulajdonosok valószínűleg nagyon boldogok új villanyautóikkal, a többi alkalmazott számára is elég motiváló lehet a következő évre nézve.

Az első Kínában gyártott Teslákat nem sokkal ezelőtt indították útjuknak, és az amerikai villanyautó-gyártó kínai székhelyű gyárának első 15 autója is az ottani dolgozókhoz került.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.