Versenypályára vitték Donald Trump elnöki limuzinját

2020.02.17. 15:40

Továbbra is titok, hogy mit tud Donald Trump elnöki Cadillacje, de Daytonában, felvezető autóként azért megmutatta a közönségnek a páncélzott monstrumot.

Eddig egyetlen másik amerikai elnök, George W. Bush vállalta a hivatali ideje alatt, hogy megnyitja a Daytona 500-ast, de Trump láthatóan igyekezett ennél is többet tenni: látványosságot szolgáltatott a közönségnek.

Érkezésekor alacsonyan húzott át a daytonai versenypálya felett az Air Force One fedélzetén, a beszéde után pedig a teljes elnöki konvojjal a mezőny élére állt, és tett egy kört a versenypályán.

Az elnöki beszéd alapján az is sejthető, hogy miért is látogatott Trump a legismertebb Nascar versenyre. „A Daytona 500 az üvöltő motorok, a szárnyaló szellem, valamint amerikai szaktudás, sebesség és erő legendás seregszemléje. Ám a Nascar rajongók soha nem feledik, hogy bárki is győz, ami igazán számít, az Isten, a család és az ország...”

November 3-án elnökválasztás lesz, és valószínű, hogy az elnöki tanácsadók úgy ítélték, a leglátogatottabb Nascar verseny közönségében elegendő potenciális Trump szavazó akad, akik egy ilyen gesztust értékelnének.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.